2011. augusztus 6., szombat

építés a szétverés után...

Mivel reggelente Robi(a kőműves srác )nem hagy minket aludni,(amit megjegyzek nem baj),így viszonylag ütemesen halad az,aminek nekiálltunk.Nagy lyuk vagyis az ajtó helye eltűnt a fürdőszobában,vagyis csak az egyik ajtó.Kicsit furcsa még ez a helyzet nekünk,hogy van egy másik ajtó nyitva az étkezőben.
Tegnapi nap sikerült Robinak a régi konyhaajtót is félig befalaznia,mivel a másik fele mondhatom azt,hogy üvegtéglával terveztük meg.


Kicsit féltünk tőle,hogy majd nagyon rosszul fog kinézni,és azért is,hogy lesz ott megoldva a fal.Robi,a mi áldott jólelkű kőművesünk persze ezt is megoldotta.Akkor még nem is sejtette,hogy mai nappal olyat találunk ki neki,amitől a falnak megy...
Ugyanis az ablak méreteit kicsit elszámoltuk,és így tervünk egy része átalakult.Az üvegtéglákat,amiket a kinti falra terveztünk az a belső falra fog kerülni,és ablak szerűen lesz kirakva,mert amit eredetileg akartam ablakot oda macerás berakni.De azért sikerült kitalálni mi hogy legyen.
Viszont az esti fürdés kicsit érdekes így,mivel a fürdő széjjel van verve.Tegnap a homokozó volt a zuhanytálca és megnyitottuk a vizet a fürdőben.Ma én már lavórban fürödtem,Szabi ugyan úgy ahogy tegnap.Szóval egyre izgalmasabbá válik majd a szitu.Holnap Robi megint jön rombolni,aztán kicsit építeni is.Hétfőre meg várjuk a vizes embert,vagy mondhatnám azt is,hogy a vizes nyolcast :D Aztán megtörténnek az első lépések,hogy újból fürdőszoba legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése